© Haber Acıpayam 2022

SÜRÜCÜLER DENİZLİ'DE DİKKATLİ OLUN: HIZ LİMİTLERİ DEĞİŞTİ

Denizli şehir içi ve şehir dışı yollarındaki azami hız limitleri verildi.

 Şehir içi ve şehirlerarası yollarda gece/gündüz ayırımı yapılmaksızın 24 saat esasına göre, kesintisiz olarak sabit ve seyir halinde radarlı hız denetimi yapılmaktadır.
Sürücülerin hız ihlali ve diğer trafik kurallarını uyma alışkanlığı kazandırmak, kural ihlali yapan sürücülerin ise yakalanma algısını arttırmak için radarlı hız denetimlerinde kullanılan seyyar radar ikaz levhası uygulaması kaldırılmıştır.
İlimiz Yerleşim yeri içinde (Şehir içi), İl Trafik Komisyonunun aldığı karar doğrultusunda,
Ankara yolu (Üçgen Kavşağı ile Eski Marketix kavşağı arası gidiş ve geliş istikameti),
İzmir Yolu (Üçgen Kavşağı ile Hal kavşağı arası gidiş ve geliş istikameti),
Acıpayam Yolu (Üçgen Kavşağı ile Kelleci Kardeşler kavşağı arası gidiş ve geliş istikameti),
Ali Aygören Bulvarı (Askeri yol gidiş ve geliş istikameti),
Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi (Askeri yol kavşağından-Şehit Öğretmen Yusuf Batur Cadde Kavşağı arası gidiş ve geliş istikameti),
Gümüşler Bulvarı (DSİ kavşağı- Özel Ufuk Lisesi arası gidiş ve geliş istikameti), arasında kalan güzergahlarda sadece OTOMOBİLLER için hız limiti 70 km/s, MİNİBÜS, OTOBÜS, KAMYONET, KAMYON, ÇEKİCİ ve MOTOSİKLETLER için 50 km/s, Motorlu Bisiklet, Tehlikeli madde taşıyan araçlar için 30 km/s, Lastik Tekerlekli Traktör, Arızalı bir aracı çeken araçlar ve iş makineleri için 20 km/s olarak düzenlenmiş ve uygulamaya konulmuştur. Şehir merkezindeki diğer cadde ve güzergahlarda hız limiti 50 km/s olarak uygulanarak, radarlı hız denetimleri bu doğrultuda yapılmaktadır.
Şehrimizin muhtelif yerlerinde kurulu bulunan ve 24 saat aktif olarak çalışan, MOBESE kameralarından, kural ihlali yapan araç ve sürücülerin tespiti yapılarak araç tescil plakasına cezai işlem uygulanmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Türkiye'nin havlu, bornoz ve nevresim ihracatını Denizli sırtlıyor

İstanbul Fuar Merkezinde devam eden Hometex 2025 Fuarında Denizli'den 94 ve Uşak'tan 6 olmak üzere Denizli İhracatçılar Birliği üyesi toplam 100 firma katılımcı olarak yerini aldı.

59 yıl sonra amatöre düşen Denizlispor'da fatura personele kesildi

Bir zamanlar Süper Lig'de mücadele eden ve UEFA Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden Denizlispor, TFF 3. Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) düştü. 59 yıl sonra amatöre gerileyen Denizli ekibinde fatura personele kesildi. 3 aydır maaşlarını alamayan personellerin 5'i hariç tamamı işten çıkartıldı. Tazminatlarını da alamayan personeller zor durumda kaldı.

Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti

Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

TÜM HABERLER