© Haber Acıpayam 2022

SÜRÜCÜOĞLU’NA ONAY YOK

Has Parti Eski İl Başkanı Taner İzgi, Horoz Gazetesinin 21 Ağustos 2013 tarihinde yayımlanan gazetesinde şu açıklamalara yer verdi:

 Has Parti Eski İl Başkanı Taner İzgi yaptığı açıklamasında şunlara yer verdi: “Has Parti’nin siyasi yaşantısını sürdürdüğü dönemde partide Acıpayam İlçe Başkanlığı görevinde bulunan ve 2014 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Acıpayam Belediye Başkan aday adayı olan Yüksel Sürücüoğlu’nun aday adaylığının hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Ancak, şu hususun kamuoyunca bilinmesini istiyoruz ki, Sürücüoğlu’nun görevde kaldığı süre içinde partimize yaklaşık 80 tane üye getirmiştir. Yine bu süre içinde partimize verdiği hizmetler de Acıpayam halkı tarafından çok iyi bilinmektedir. Fakat teşkilattan bağımsız hareket edip kimseye danışmadan, onay almadan, alt yapısını oluşturmadan, bizim desteğimizi önemsemeyip mesnetsiz bir şekilde fevri hareket ettiği için biz bu hareketini eski Has Parti Teşkilatı olarak onaylamıyoruz. Adaylığını onaylamadığımızı defalarca kendisine ifade etmiştik. Kendisinin 80 üye ile Acıpayam Belediye Başkanı seçilebileceğine inanıyorsa yolu açık olsun. Bir dönem, birlikte çalıştığımız Sürücüoğlu ile hiçbir alakamız kalmamıştır. Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

LÖSEV DENİZLİ LÖ MODÜL OFİSİ AÇILDI

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklara ve ailelerine ücretsiz destek sağlamak amacıyla Türkiye genelinde yürüttüğü hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda vakfın yeni Denizli İrtibat Ofisi faaliyete geçti.

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

TÜM HABERLER