© Haber Acıpayam 2022

TATİL BİTTİ KAZALAR BİTMEDİ

Acıpayam Bangıraz mevkiinde meydana gelen kazada maddi hasar meydana geldi.

 Antalya-Denizli istikametinde seyir halinde olan M.S. yönetimindeki 35 AY 6844 plakalı araç Bangıraz mevkiinde bulunan Bostan köy kavşağında M.K yönetimindeki 20 KS 841 plakalı araç ile çarpıştı. Çarpmanın şiddeti ile  M.K.'nın kullandığı 20 KS 841 plakalı araç takla attı. İçerisinde 4 kişinin bulunduğu M.S. yönetimindeki 35 AY 6844 plakalı araç ise şarampole yuvarlandı.

Dün akşam saat 19:00 sularında meydana gelen kaza araçlarda büyük maddi hasara neden oldu. Can kaybının yaşanmadığı olayda çeşitli yerlerinden hafif yaralanan kazazedelere ilk müdahaleyi olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaptı.

Olay yerinde inceleme yapan Jandarma Ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.








İlginizi Çekebilir

Denizli sağlık camiasının acı kaybı

Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.

Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yalnız yaşayan işitme engelli adamın yakınlarının iki gündür kendisinden haber alamaması üzerine evinde girilen evinde cansız bedeni bulundu.

Denizli’de fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu

Meteoroloji’nin kuvvetli rüzgar uyarısının ardından Denizli’de akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar, kent merkezinde ağaç devrilmelerine ve çatı uçmalarına neden oldu. Lüks bir aracın üzerine düşen ağaç maddi hasara yol açtı.

Meteoroloji Denizli için fırtına uyarısında bulundu

Meteoroloji, Denizli’de güney yönlerden esecek kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar ve çatı uçmaları gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Denizli’de yanıltıcı sosyal medya paylaşımına soruşturma

Köpeğe uygulanan şiddet içeren bir videoyu Denizli’de yaşanmış gibi sosyal medya hesabından paylaşan kişi hakkında soruşturma açıldı.

Mesaiye giden memurlar üzüm bağına uçtu; 25 yaralı

Denizli’den Buldan’da görev yapan memurları mesaiye yetiştirmek için yola çıkan servis, kontrolden çıkarak üzüm bağına uçtu. Kazada yaralanan 25 kişiden birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

TÜM HABERLER