© Haber Acıpayam 2022

TRAFO HIRSIZLARI ENSELENDİ

Kale ilçesinde 2 adet trafo çalan hırsızlar, jandarma ekiplerinin yürüttüğü başarılı koordinasyonla Türkiye’nin 3 farklı kentinde yakalandı.

 Kale ilçesinde 2 adet trafo çalan hırsızlar, jandarma ekiplerinin yürüttüğü başarılı koordinasyonla Türkiye’nin 3 farklı kentinde yakalandı. Operasyonda ayrıca faili meçhul 10 trafo hırsızlığı olayı da aydınlatılmış oldu. 
Edinilen bilgiye göre, Kale ilçesinde farklı günlerde meydana gelen trafo hırsızlığı üzerine jandarma ekiplerince operasyon başlatıldı. Yapılan çalışmalarda olayın faillerinin 3 kişi olduğunu belirleyen ekipler operasyon gerçekleştirdi. 
Operasyonda 3 şahıstan 1’i Manisa’da, 1’i Aydın’da ve 1 diğeri ise Muğla’da yakalandı. Yapılan incelemelerde şüphelilerin ayrıca Aydın’ın Kuyucak, Sultanhisar, Bozdoğan, Nazilli ilçelerinden de 2018 yılının değişik dönemlerinde meydana gelen 10 ayrı trafo çalma olayının da failleri olduğu belirlendi. Şahısların ayrıca çaldıkları trafo yağı ve parçalarını Aydın’da sattıkları da tespit edilirken, satın alan şüpheli hakkında da hırsızlık malını satın almaktan dolayı işlem yapıldığı kaydedildi. 
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER