Tinerle soba yakarken ağır yaralanan işçi 17 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
ACIPAYAMDenizli'nin Pamukkale ilçesinde, iş yerindeki sobayı tinerle yakmaya çalışan görevli ağır yaralı olarak tedavi gördüğü hastanede, 17 gün sonra hayatını kaybetti.
Olay, geçtiğimiz 21 Kasım günü Denizli’nin Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesi'ndeki bir lojistik şirketine ait iş yerinde meydana geldi. Sabah saatlerinde iş yerine gelen ve ısınmak için sobayı yakmaya çalışan Hüseyin Karahan, sobaya önce odun attı, daha sonra tenekede bulunan tineri dökmeye başladı. Karahan, sobayı çakmakla yakmaya çalıştığı sırada, büyük bir gürültüyle parlama meydana geldi. Parlama nedeniyle çıkan yangında, Hüseyin Karahan, ağır yaralandı. İş arkadaşlarının ihbarı üzerin olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Hüseyin Karahan’ı, devlet hastanesine kaldırdı.
Ambulans helikopterle İstanbul’a sevk edildi
Vücudunun çeşitli yerlerinde ve yüzünde yanıklar meydana gelen Hüseyin Karahan, önce Denizli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Karahan, vücudunda ağır yanıkların meydana gelmesi nedeniyle Sağlık Bakanlığı'nın ambulans helikopteri ile İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Bölümüne sevk edildi. Burada tedavi altına alınan Karahan, doktorların tüm çabasına rağmen 17 gün sonra hayatını kaybetti.
Parlama anı güvenlik kamerasında
Öte yandan Karahan’ın tinerle sobaya tutuşturduktan sonra alevler içinde kalma anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Hüseyin Karahan'ın memleketi Denizli'nin Çal ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.