© Haber Acıpayam 2022

UZ, SARAYKÖY’ÜN HASRETİNİ SONA ERDİRECEK Mİ?

24 Haziran Milletvekilliği genel seçimlerine çok az bir süre kala, Denizli’nin Sarayköy İlçesi’yle ilgili ilginç bir istatistik göze çarptı. Milliyetçi Hareket Partisinin genç ve iddialı Milletvekili Adayı Mehmet Uz’un doğup büyüdüğü Sarayköy İlçesinden 64 yıldan bu yana milletvekili çıkmıyor.

 24 Haziran Milletvekilliği genel seçimlerine çok az bir süre kala, Denizli’nin Sarayköy İlçesi’yle ilgili ilginç bir istatistik göze çarptı. Milliyetçi Hareket Partisinin genç ve iddialı Milletvekili Adayı Mehmet Uz’un doğup büyüdüğü Sarayköy İlçesinden 64 yıldan bu yana milletvekili çıkmıyor.
Seçimlere 4 gün kala ortaya çıkan istatistik herkesi şaşırttı. Denizli’nin büyük ilçeleri arasında yer alan Sarayköy İlçesinden en son 64 yıl önce milletvekili çıktığı öğrenildi. Bu bilginin ardından herkesin kafasında MHP’nin genç Milletvekili Adayı Uz’un bu duruma son verip veremeyeceği sorusu oluştu. Mehmet UZ 24 Haziran seçimlerinde milletvekili seçilirse Sarayköy İlçesinin milletvekili hasreti sona erecek. 
“64 SENE SONRA BU GİDİŞA DUR DİYECEĞİZ”
Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine de ara vermeyen Uz, Sarayköy İlçesinin Tefeköy, Tosunlar, Ahmetli, Köprübaşı, Beylerbeyi, Duacılı, Ada ve son olarak ta eşi Selma Uz’un baba ocağı Sığma köyünde devam etti. Sarayköy’ün milletvekili hasretini, Sarayköy’ün öz evladı olarak son bulduracağına inandıklarını belirten Uz, “Sarayköy gibi Denizli’mizin göz bebeği olan bir ilçeden 64 seneden beridir vekil çıkmaması üzücü bir durum. Biz bu talihsiz kaderi tüm Sarayköy’ün desteğini alarak son bulduracağız. Tüm Sarayköy öz evlatları Mehmet Uz’a omuz vererek desteklerini esirgemez ise 64 sene sonra bu gidişata dur diyecek ve Sarayköy’ün sesi olmaya mecliste devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu. 

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER