© Haber Acıpayam 2022

UZ, ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine aralıksız devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Denizli Valisi Hasan KArahan ve Merkezefendi İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü’yü makamlarında ziyaret etti.

 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine aralıksız devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Denizli Valisi Hasan KArahan ve Merkezefendi İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü’yü makamlarında ziyaret etti.
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde çalışmalarını ve Denizli için yapacaklarını anlatan Genç Milletvekili Adayı Uz, şehrimize hizmet eden kişilerin asla unutulmayacaklarını belirterek, “ Valimizin ve Kaymakamımızın Denizli’mize yaptıkları hizmetleri unutulmayacaktır. Kendilerine Denizlimiz için yapacaklarını anlattık ve kendilerini örnek aldığımızı belirttik. Denizlimiz için çalışan Valimiz Hasan Karahan ve Kaymakamamız Şükrü Görücü'ye bizlere ayırmış oldukları vakit ve göstermiş oldukları ilgi nezlinde teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

İlginizi Çekebilir

DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu

Denizli Ticaret Odası (DTO) üyesi iş insanlarından oluşan 53 kişilik bir heyet, 31 Ekim-4 Kasım 2025 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin Çin ile ticaretini belirleyen Canton 2025 Sonbahar Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na katıldı.

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

TÜM HABERLER