YEŞİLYUVA MAHALLESİNDE 4 AYRI YERDE ÇALIŞMA
ACIPAYAMÇalışmalarına ara vermeden devam eden Acıpayam Belediyesi Yeşilyuva mahallesinde hizmete dört bir yandan başladı.
Acıpayam Belediyesi Yeşilyuva mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. Yeşilyuva mahallesinde iki ana noktada çalışmalar devam ederken, iki yerde de ekipler çalışmalarını tamamladı. Acıpayam Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, Yeşilyuva mahallesi Çanaktaş deresinin bağlantısı olan dere kenarında, evlerin taşkına mahruz kalmasından dolayı can ve mal kaybı olmaması için dere ıslah çalışmaları kapsamında perde beton yapım çalışmaları başladı. Acıpayam Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince Yeşilyuva Ayakkabıcılar Sitesinde de temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yeşilyuva mahallesinde bu çalışmalar devam ederken iki yerde de çalışmalar tamamlandı. Yeşilyuva eski Belediye meydanı yanında bulunan istinat duvarı çökme tehlikesinden dolayı Belediye ekiplerince yeniden yapıldı. Diğer yandan Hacı Recep Dikyar camiisin bahçesi ve yan yolunda da kilit parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.