© Haber Acıpayam 2022

ZOLAN "DENİZLİ'DE NE VARSA KÖYLERDE DE O OLACAK"

Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam'a bağlı mahallelerde bir çok yatırımın startını verdi.

 Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam'a bağlı mahallelerde bir çok yatırımın startını verdi. İlçede sıcak asfalt, köprü, içme suyu deposu ve kilit parke taşı yatırımlarını başlatan Başkan Zolan, kendisinden halı saha isteyen çocukları da kırmadı. Yazır ve Dodurgalar'da çocuklara halı saha sözü veren Başkan Zolan, vatandaşların isteği üzerine Yazır Mahallesi'nde yetersiz kalan köprünün yenilenmesi talimatı verdi.
 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin Acıpayam ilçesinde gerçekleştirdiği yatırımları inceleyerek, temel atma törenlerine katıldı. "Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Başkan Zolan'ın Acıpayam gezisi Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan'ı ziyareti ile başladı. Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra Dedebağ Mahallesi'nde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını inceleyerek ekiplere kolaylıklar diledi. Yoğun yağmur yağışına rağmen vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Zolan, Dedebağ'ın ardından Darıveren Mahallesi'ndeki 8 bin metrekarelik kilit parke taşı teslimine katıldı. Buradan Aliveren Mahallesi'ne geçerek, yapımına başlanan 300 metreküplük içme suyu deposu hakkında bilgi alan Başkan Zolan, buradaki vatandaşlarla da kucaklaştı. Başkan Zolan, daha sonra kilit parke taşı teslimine katılmak üzere Yazır Mahallesi'ne gitti. Yazır'da Başkan Zolan ve beraberindekileri karşılayan çocuklar Büyükşehir'den halı saha isteğinde bulundu.

 

Başkan Zolan'dan halı saha ve köprü müjdesi

 

Çocukların halı saha isteğini geri çevirmeyen Başkan Zolan, özellikle yoğun yağışlarda yetersiz kalan Yazır girişindeki köprünün de yıkılarak yenilenmesi talimatını verdi. Başkan Zolan, Dodurgalar Mahallesi'nde ise Dodurgalar-Yazır yolu arasında yapılacak köprünün temelini attı. Başkan Zolan, burada da çocukların isteğini kırmayarak, halı saha sözü verdi. Başkan Zolan, yaklaşık bir yıldır bir taraftan Acıpayam Belediyesi'nin diğer taraftan Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Acıpayam'a hizmet verdiğini anlatarak, "Denizli'nin 19 ilçesinin 617 mahallesinde koşturmaya devam ediyoruz. Artık kuruluş aşamasını geçtik. 30 Mart öncesinde buraya geldiğimde dediğim bir şey vardı. 'Denizli'de ne varsa ilçelerimizde de o olacak' dedik. Söz ağızdan çıktı. Gayretimiz bu sözümüzü yerine getirmek. Gayretimiz sizleri mutlu etmek, isteklerinizi yerine getirmek. Her vatandaşım bulunduğu yerde mutlu olsun. Her türlü imkana sahip olsun. Çocuklarımız, gençlerimiz Denizli'deki çocuklarımız ne imkana sahipse onlar da sahip olsun istiyoruz. Allah'ın izniyle bunu birlikte başaracağız" dedi.

 

"Tüm sorunları ortadan kaldıracağız"

 

Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği itfaiye hizmetlerinin 24 saat kesintisiz sürdüğünü, yine cenaze hizmetlerinin de Denizli merkezdeki gibi her yerde aynı şekilde yapıldığını kaydeden Başkan Zolan, "Bizlerden talep edilen tüm hususlar 2019 yılında aklınıza bile gelmeyecek. İnşallah tüm sorunları ortadan kaldıracağız" diye konuştu. Acıpayam'a bağlı mahaller anlamında ihtiyaç olan her bölgeyi sıcak asfaltla tanıştıracaklarını vurgulayan Başkan Zolan, "Dediğimiz gibi, Denizli'de ne varsa ilçelerimizde de o olacak. O sözümüzü yerine getirmek istiyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

TÜM HABERLER