© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'DA PARKLAR VİRÜS SONRASINA HAZIRLANIYOR

Acıpayam Belediyesi, yeni tip korona virüs salgını sonrasındaki güzel günler için Acıpayam Belediyesi  Salih Tanyeri Parkında yeni düzenlemeler gerçekleştiriyor.

 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, ''Parklarda yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, ilçe merkezimiz ve mahallelerimizde tüm parklarda dezenfektan çalışmalarının yanı sıra yenileme ve düzenleme çalışmalarının devam ettiğini ifade edip, “Pandemi salgını dolayısıyla yaşadığımız günleri el birliği ve sabırla atlatacağız. Dünyanın birçok ülkesine rağmen bu salgınla başarıyla mücadele eden bir ülkeyiz ve alınan tedbirlerde hem ülkemizde hem de ilçemizde  güzel sonuçlar vermeye başladı. Ancak böylesine hassas ve kritik süreçte rehavete girmeden, sosyal mesafe ve maske kurallarını aynı ciddiyetle yerine getirerek inşallah güzel günlere kavuşacağız'' dedi.

 

Çalışma arkadaşlarımız vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın ilçe merkezimizde bulunan Acıpayam Belediyesi Salih Tanyeri Parkımızda hummalı bir şekilde  gece 24’e kadar çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Başkan Şevkan; ''Kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Bizim önceliğimiz her zaman vatandaşımızın sağlığı ve rahatlığıdır. Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın sosyal donatı alanlarından en iyi şekilde faydalandığı, çocuklarımızın mutlu ve huzurlu şekilde yaşadığı bir Acıpayam oluşturmak için çalışmaya aralıksız devam ediyoruz. Yaşanan zorlu ve sıkıntılı sürecin geride kalmasıyla birlikte çocuklarımızla, gençlerimizle ve yetişkinlerimizle yine yollarda, sokaklarda ve parklarımızla bir araya gelip, daha güzel günlerde buluşacağız ” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Denizli için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.

Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü

Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.

Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.

Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı

Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.

Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu

Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.

Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı

Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.

TÜM HABERLER