Başkan Osman Zolan'dan Ramazan-ı Şerif mesajı
ACIPAYAMRamazan-ı Şerif dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “On bir ayın sultanı ramazan, dayanışmanın, kardeşliğin, paylaşmanın ve gönüller yapmanın adıdır” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği rahmet, bereket, mağfiret iklimi olan bir ramazan ayına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Osman Zolan, "Dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği on bir ayın sultanı ramazan,dayanışmanın, kardeşliğin, paylaşmanın ve gönüller yapmanın adıdır. Sahurdan teravih namazına, oruç saatlerinden iftar sofrasına kadar bir ve beraber olmanın güzelliğini inşallah hep birlikte yaşayacağız" ifadelerini kullandı.
Ramazan ayının barış ve kardeşlik sağanağı olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Bu müstesna ayı fırsat bilmeliyiz. ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir' seslenişiyle bizlere çok önemli bir mesaj veren Peygamber Efendimizin izinden gitmeliyiz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonuebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif’te yapacağımız duaları, tutacağımız oruçların kabul edilmesini niyaz ediyor, tüm hemşehrilerime, aziz milletimize ve İslam âlemine hayırlı ramazanlar diliyorum.”
İlginizi Çekebilir
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.
Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yalnız yaşayan işitme engelli adamın yakınlarının iki gündür kendisinden haber alamaması üzerine evinde girilen evinde cansız bedeni bulundu.