© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan'dan Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

"Gazetecilik çok kutsal bir meslek”Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın çalışanlarının bu özel gününü kutladı. Gazetecilerin her türlü zor şartlar altında vatandaşların haber alma özgürlüğü için gayret ettiğini ifade eden Başkan Zolan, “Gazetecilik çok kutsal bir meslek” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarete, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, yönetim kurulu üyeleri ve cemiyet üyesi basın mensupları katıldı. Boyacı, 1961’den bu yana 10 Ocak tarihinin basın çalışanlar için özel bir gün olduğunu ifade ederek Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ne nazik ziyareti ve yerel basına destekleri nedeniyle Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Başkan Zolan ise,gece gündüz demeden zor şartlar altında vatandaşların haber alma özgürlüğü için görev yapan tüm gazetecilere kolaylıklar dileyerek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Başkan Zolan, "Gazetecilik çok kutsal bir meslek. Canınız pahasına insanlarımızı bilgilendirmek adına koşturuyorsunuz. Sizlere kolaylık diliyorum.  Doğru, ilkeli, tarafsız bir şekilde vatandaşlarımıza haber sunmak için gayret ediyorsunuz.Hemşehrilerim ve kendi adıma sizlere çok teşekkür ediyor ve sizleri tebrik ediyorum" dedi.

 

“Her zaman yanınızdayız”

 

Görevi başında hayatını kaybedengazetecileri rahmetle anan Başkan Zolan, "Biz sizlerle uzun yıllardır bir ve beraberiz. Her zaman yanınızdayız. Şehrimizin marka değerlerini tanıtmak üzere güzel haberler yapıyor, bunları ulusal düzeye taşıyorsunuz. Emeklerinize sağlık. Birlikte daha güzel günlere ulaşmayı diliyorum" diye konuştu. Başkan Zolan, daha sonra günün anısına Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Boyacı’ya çiçek takdim etti, basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. DGC Başkanı Boyacı’da 100. Yıl Anısına Pamukkale Fotoğraf Sergisi’nde sergilenen Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan’ın Pamukkale travertenlerinde yer alan fotoğrafını Başkan Zolan’a hediye etti.

İlginizi Çekebilir

Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı

Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

TÜM HABERLER