© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan'dan Ramazan Bayramı mesajı

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Osman Zolan, sağlıklı bir gelecek için Kovid-19 tedbirlerine harfiyen uyulması çağrısında bulunarak, "Denizlimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyor, bu mübarek günlerin tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bayramların mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının güçlendirildiği, insanların kaynaşmasına vesile olan müstesna günler olduğunu kaydeden Başkan Zolan, 11 ayın sultanı mübarek ramazan ayını uğurlamanın hüznünü, bayrama kavuşmanın ise sevincini yaşadıklarını belirtti. Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında özlem dolu bir bayram yaşanacağını ifade eden Başkan Osman Zolan, çok daha güzel günlere, hiçbir kayıp vermeden kavuşmak için tüm tedbirlere harfiyen uyulması gerektiğini kaydetti.

 

Hemşehrilerinin bayramı rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak tüm tedbirleri aldıklarına dikkati çeken Başkan Zolan, şunları belirtti: "Manevi huzurla idrak ettiğimiz rahmet ve bereket ayı ramazanın ardından, mübarek bayrama ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Ancak bu bayram özlem ve sevincimizi, gelecekte daha sağlıklı günlere kavuşmak adına farklı bir şekilde paylaşacağız. Anne ve babalarımızın, akrabalarımızın ve tüm sevdiklerimizin bayramını bu kez telefon veya diğer iletişim araçlarıyla kutlayacağız. Sevdiklerimiz için tedbiri elden bırakmayacağız."

 

Ramazan aylarında düzenledikleri mahalle iftarlarını bu yıl Kovid-19 tedbirleri nedeniyle yapamadıklarını, gelecek yıl tüm hemşehrileriyle yine aynı sofrada buluşmayı ümit ettiklerini ifade eden Başkan Zolan, "Hoşgörünün, birlik ve beraberliğin pekiştiği ramazan ayımıza Allah'ım tekrar kavuşmayı nasip etsin. Bu duygularla Denizlimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyor, bayramın manevi ikliminin tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Videoyla ihbar edilen sürücüye 46 bin lira ceza kesildi

Denizli'de abartılı egzozla dolaştığı için video görüntüsü ile şikayet edilen sürücü, ehliyetinin de olmadığı anlaşılınca 46 bin 621 lira cezaya çarptırılarak, araç trafikten men edildi.

Yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi yayılan kötü kokuyla bulundu

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir apart dairesinde yalnız yaşayan 65 yaşındaki adam evinde ölü bulundu.

Motosikletlilerin tehlikeli yardımlaşmasına ceza

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde arızalı bir motosikleti, iple kendi aracına bağlayıp götürerek trafiği tehlikeye atan diğer motosiklet sürücüsüne 3 bin lira ceza kesildi.

Küçük çocuğa trafikte otomobil kullandırdılar

Denizli’de trafiğin en yoğun olduğu noktalardan birisi olan Lise Caddesinde 8-10 yaşlarındaki çocuğun, lüks bir otomobili kullandığını gören sürücüler gözlerine inanamadı. Yaşanabilecek bir kazada hem çocuğu hem de diğer sürücüleri tekliye atan ebeveyn tepki topladı.

Traktör kazasında yaralanan sürücü kurtarılamadı

Denizli’nin Buldan ilçesinde traktörüyle tarlaya giderken ağaca çarpan sürücü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Belirti vermeyen kanserden erken teşhis sayesinde kurtuldular

Denizli’de hiçbir belirtileri olmayan iki kadın, kanser taramaları sayesinde erken evrede tespit edilen kanseri yendi. Pamukkale Sağlıklı Hayat Merkezi KETEM Biriminde görevli Dr. Tülay Alan, kanserde erken teşhisin hayat kurtardığını vurgulayarak, herkesin taramalarını zamanında yaptırmalarını istedi.

TÜM HABERLER