© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir çalışıyor, Acıpayam kazanıyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam ilçesinin Kelekçi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Zolan’ınKelekçi ziyaretine Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Fikret Gümüş, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve beraberindekiler eşlik etti. İlk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesinin Kelekçi Mahallesi’nde yaptığı halı sahada incelemede bulunan Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler burada bir süre çocuklarla futbol oynadı. Renkli görüntülerin yaşandığı programda kaleye şut da çeken Başkan Zolan, çocukların sevincine ortak oldu.Daha sonra Kelekçi Mahallesi sakinleri tarafından organize edilen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası Anma Programı ve hayır yemeğine katılan Başkan Zolan, hemşehrilerine seslendi. Çanakkale Zaferi’nin eşi benzeri olmadığını ve Türk milletinin 7 düvele karşı müthiş bir zafer kazandığını anlatan Başkan Zolan, “Çanakkale bir destandır. Ecdadımız gözünü kırpmadan canını, kanını bu toprağa verdi. Bu vatan üzerinde bugün hür ve bağımsız yaşıyorsak, bugün burada nefes alıyorsak bunun sağlayanı Çanakkale’de vatan için, bayrak için, namus için, ezan için canını, kanını veren büyüklerimizdir. Hepsinin ruhu şad olsun” diye konuştu.

 

“Birlik ve beraberlikle aşamayacağımız engel yoktur”

 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesine intikal ettiklerini, bugün Büyükşehir Belediyesinin Denizli’de ne hizmeti varsa Hatay’da da aynı şekilde çalıştıklarını işaret eden Başkan Osman Zolan, “Afetzede kardeşlerimize imkan sağlamak, yokluğu hissettirmemek için devletimizin tüm kurumlarıyla birlikte seferber olduk. Çanakkale’de nasıl seferber olduysak bugün de aslında orada vatan savunması yapıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize hediyesi Hatay’ı terk edebilir miyiz? Aynı Çanakkale ruhu ile birlik ve beraberlikle aşamayacağımız hiçbir engel yoktur” diye konuştu.Denizli’nin “Büyükşehir” statüsüne kavuşmasının ardından kentin dört bir tarafında sayısız yatırım gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Zolan, “Kelekçi Mahallemizde de birçok yatırımlarımız oldu. Gençlerimizin istediği halısaha vardı. Söz verdik, yaptık.Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

İlginizi Çekebilir

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

TÜM HABERLER