Büyükşehir Tiyatrosu'ndan Kasım'da 10 farklı oyun
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Kasım ayı oyun programını açıkladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Kasım ayı içerisinde 10 farklı oyunu sanatseverler ile buluşturacak.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü, şehrin kültür ve sanat hayatına zenginlik katmaya devam ediyor. Aldığı ödüllerle ve birbirinden güzel oyunlarıyla ses getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Kasım ayı içerisinde 10 farklı oyunu Denizlili sanatseverler ile buluşturacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Kasım ayı programında, "Söz Sende, Masallar Diyarı, 39 Basamak, 80 Günde Dünya Gezisi, Kamyon, Kahvede Şenlik Var; Genç Denizli Tiyatro Kulübü ise Anton Çehov Kısa Oyunları, Kulaktan Kulağa, Skeç Fabrikası ve Ahilik adlı oyunlarıyla ile Denizlililer için sahne alacak.
Program hakkında detaylı bilgi, rezervasyon ve e-bilet işlemleri için http://tiyatro.denizli.bel.tr adresinden bilgi alınabilir.
İlginizi Çekebilir
59 yıl sonra amatöre düşen Denizlispor'da fatura personele kesildi
Bir zamanlar Süper Lig'de mücadele eden ve UEFA Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden Denizlispor, TFF 3. Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) düştü. 59 yıl sonra amatöre gerileyen Denizli ekibinde fatura personele kesildi. 3 aydır maaşlarını alamayan personellerin 5'i hariç tamamı işten çıkartıldı. Tazminatlarını da alamayan personeller zor durumda kaldı.
Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti
Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı
Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı
Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.
Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti
Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti