Büyükşehir’den Cumhuriyet Konseri
ACIPAYAMDenizli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunun doyasıya yaşanması için birbirinden güzel organizasyonlar hazırlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi ilk konser programını Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkez’inde gerçekleştirdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir Devlet Türk Klasik Müzik Korosu’nun sahne aldığı konser programına Denizli Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Turhan Veli Akyol, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Türk musikisinin seçkin örneklerinden oluşan eserleri seslendiren İzmir Devlet Türk Klasik Müzik Korosu, söylediği marşlarla da izleyicileri coşturdu. Geceye katılan sanatseverler eşsiz şarkı ve marşlara hep birlikte eşlik etti.
Sanatçılara teşekkür
Programın sonunda Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci sanatçılara Denizli horoz figürlü kaide ile çiçek verdi. Değirmenci burada yaptığı konuşmada, güzel gece için İzmir Devlet Türk Klasik Müzik Korosu sanatçılarına teşekkür ederek, “Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun. İnşallah nice 99. yılları hep beraber görelim. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha şükranla, minnetle anıyoruz” ifadelerini kullandı. Vali Yardımcısı Nurettin Ateş ise, sanatçılara teşekkür ederek, tüm Denizlilerin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.
Konser programları devam edecek
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesinin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenleyeceği konserler devam edecek. 29 Ekim 2022 Cumartesi günü akşamı saat 20.00’de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda Emre Aydın konseri gerçekleşecek. 30 Ekim Pazar günü sürecek konser programı kapsamında saat 20.00’de Emir Can İğrek 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda Denizlililer için sahne alacak.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.