© Haber Acıpayam 2022

ÇAKIR KÖPRÜSÜ YENİDEN İNŞAA EDİLECEK

Acıpayam'a bağlı Çakır mahallesinde geçtiğimiz kış ayında meydana gelen sel felaketinden dolayı yıkılan Çakır Hacı Köprüsünün yeniden yapılması için çalışmalar başladı.

 Acıpayam'a bağlı Çakır mahallesinde geçtiğimiz kış ayında meydana gelen sel felaketinden dolayı yıkılan Çakır Hacı Köprüsünün yeniden yapılması için çalışmalar başladı. DSİ tarafından projesi hazırlanan ve 800 Bin TL ile ihale edilen köprü 2016 Ocak ayına kadar tamamlanarak hizmete sunulacak. Çakır Mahalle Muhtarı Göksel Türk "Geçtiğimiz yıl meydana gelen sel felaketinde mahallemiz büyük ölçüde zarar gördü. Acıpayam Belediyesi ve AFAD ekiplerimiz olağan üstü çalışma sergileyerek felaketin boyutlarını minimum düzeyde tutmaya çalıştı. Bu süre içerisinde yıkılan Hacı Köprüsünün yeniden yapılması için Çakır mahalle halkı, Acıpayam Belediyesi ve DSİ'nin katkılarıyla yeniden yapılarak halkımızın kullanımına sunulacak. Köprü 9 metre genişliğinde ve 30 metre uzunluğunda olacak. Emeği geçen ve yardımlarını bizden esirgemeyen yurtdışında yaşayan vatandaşlarımıza, Çakır mahalle halkımıza, Acıpayam Belediye Başkanımız Hulusi Şevkan'a, Başkan Yardımcımız Hüseyin Erdem'e, Belediye Çalışanlarımıza ve DSİ Acıpayam Şube Müdürü Şelçuk Çakar beye teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. 


İlginizi Çekebilir

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

TÜM HABERLER