© Haber Acıpayam 2022

ÇALIŞMALAR HIZ KAZANDI

Acıpayam Belediyesi kent genelinde yürüttüğü yol genişletme çalışmalarına devam ediyor.

 
Son olarak Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi çevresi Yukarı Mahalle 273 Sokak-279 Sokak birleşim noktasında yol düzenleme çalışması ile bu alandaki trafik akışının daha sağlıklı hale getirilmesi sağlanacak.
 
 
Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi çevresinde başlatılan yol çalışmaları kapsamında 273 SOKAK- 279 SOKAK birleşim noktasında bulunan Murat Acar Parkının 273 sokak tarafındaki kot farkından dolayı bulunan mevcut taş duvarın özelliğini yitirmiş olması ve söz konusu yolun genişletilmesi talepleri sebebiyle çalışmalar başlatıldı.Çalışmalar kapsamında mevcut taş duvar kaldırılmış, yerine perde duvar yapılarak daha güvenli bir yol haline getirileceği ifade edildi.
 

MURAT ACAR PARKI YENİDEN DÜZENLENECEK
 
1984-1989 Yılları arasında Acıpayam Belediye Başkanlığı yapan Murat Acar’ın adını taşıyan parkta çevre ve peyzaj düzenlemesi yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.
 
ŞEVKAN; VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ
 
Çalışma alanlarını yerinde inceleyen Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
 
Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisemizin de bulunduğu Yukarı mahallemizde DESKİ tarafından su ve kanalizasyon yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Acıpayam Belediyesi olarak üst yapı çalışmalarına başladık. Burada dar olan yollarımızı da genişletiyoruz. Mahalle sakinlerimizin de rızası alınarak 273 sokakta yol genişletme çalışması gerçekleştiriyoruz.
 
Çalışmalarımız tamamlandığında sokağımızın estetik bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Şevkan, şu anda Acıpayam Belediyesi olarak ilçe merkezimiz ve mahallelerimizin birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Söz verdiğimiz gibi hemşehrilerimizin daha modern ve daha huzurlu yaşamaları için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER