© Haber Acıpayam 2022

ÇAMLIK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ KÜTÜPHANESİ AÇILDI

Acıpayam Çamlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı.

 Acıpayam Çamlık Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesi  okul kütüphanesi törenle açıldı.

Törene, Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yasin Gökçe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi, İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar,   Acıpayam Çamlık Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesi  Tarık Tutumlu  Kütüphane Sorumlusu, Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Hüseyin Özdemir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okul yönetimi "2600 kitabın bulunduğu bu kütüphanemizden çocuklarımız faydalansınlar istedik ve  kurduğumuz kütüphaneden çocuklarımız çok iyi şekilde faydalanıyor. Bu vesileyle öğrencilerimize, öğretmenlerimize, okul idarecileri ve velilerimize, kütüphaneye kitap desteği sağlayan başta Acıpayam Belediyemize ve hayırseverlere çok teşekkür ediyoruz" dediler.

Acıpayam Kaymakamı  Ali Şanlıer, "Kütüphaneler bir memleketin kalbidir. Okumayan, üretmeyen ülkeler her zaman geri kalır. Çocuklarımıza ve gençlere kitap ve kütüphane alışkanlığı kazandırmalıyız.Kütüphanemize destek veren herkese teşekkür ediyor, öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum’’dedi.

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER