© Haber Acıpayam 2022

ÇİFTLİK MAHALLESİ YOLLARI DÜZENLENİYOR

Acıpayam mahallelerinde yol kumlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 Acıpayam mahallelerinde  yol kumlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
 Acıpayam  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün yürüttüğü kumlama çalışmaları Çiftlik Mahallesinde devam ediyor.


Havaların sıcak olmasını fırsat bilen yol kumlama ekipleri, çiftlik mahallesi sokaklarında  kumlama ve düzenleme çalışması yürütüyor.

 Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada: "Yağmurun yağması çalışmalarımızı aksatsa da havanın güzel olduğu günlerde mahallelerimizdeki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bütün mahallelerimizdeki yol kumlama,  düzenleme ve kilit parke döşeme çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

Cankurtaran’da yanan bölgenin ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hafta sonu meydana gelen yangında zarar gören alanın ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı.

Buldan’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı

Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.

Kalınlaşan kalp damar duvarına alkolü tedavi

Denizli Özel Tekden Hastanesine nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan tıkayıcı kalp duvarı kalınlaşmasına bağlı nefes darlığı şikayetiyle gelen hasta, kalınlaşmış kalp duvarına saf alkol enjekte edilerek yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER