© Haber Acıpayam 2022

ÇİVRİL’E KİRAZ ALIM MERKEZİ YAPILDI

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril'in Gümüşsu Mahallesi'nde yapımına başladığı kiraz alım merkezini tamamladı.

Büyükşehir'in ardından kent genelinde hizmet vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçe yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın söz verdiği Çivril İlçesi'nin Gümüşsu Mahallesi'nde bir süre önce yapımına başlanan ‘Gümüşsu Kiraz Alım Merkezi’ tamamlandı. 7 bin 100 metrekare alana inşa edilen tesis 5 blok halinde yapılırken içerisinde 25 işyeri bulunuyor. Bin 795 metrekare çelik yapıdan ve iki kattan oluşan tesiste 140 metrekarelik idari bina, bay-bayan mescit, çay ocağı, zabıta odası yer alıyor. Üreticiye büyük kolaylık sağlayacak Gümüşsu Kiraz Alım Merkezi bu sezon bölge halkının ihtiyaçlarına cevap verecek. Tesis, üreticiye kirazını alacak tüccar aramak yerine tek noktadan ürününü pazarlama imkanı verecek. Kiraz üreticilerinin birlikte hareket etmesinin önünü açacak kiraz alım merkezi yüksek fiyat kırımını da engellenmiş olacak.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir'in ardından hizmet ağını genişlettiklerini belirterek, her ilçe ve bağlı mahallesine yatırımların artarak devam ettiğini söyledi. "Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de o olacak" diyen Başkan Zolan, "Gümüşsu Kiraz Alım Merkezimizi tamamladık. Bu sezon inşallah tesisimiz üreticimizin kullanımında olacak, bölgedeki üreticimizin ihtiyaçlarına karşılık verecek" dedi. Verdikleri her sözü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Zolan, şunlar kaydetti: "Bölgedeki üreticimiz artık kapı kapı tüccar aramayacak, kirazını oradan oraya taşımak zorunda kalmayacak, tek noktada toplanarak ürününü satabilecek." Tesisin kiraz üreticisine büyük kolaylık sağlayacağını vurgulayan Başkan Zolan, hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER