Çocuklar parklarda gönüllerince eğlendi
ACIPAYAMSokağa çıkma kısıtlaması bulunan 14 yaş ve altı çocuklar 4 saat boyunca Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı parklarda gönüllerince eğlendi.
Çocuklar parklarda gönüllerince eğlendi
Sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 14 yaş ve altı çocuklar 4 saat boyunca Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı parklarda gönüllerince eğlendi.
Denizli'de koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 0-14 yaş aralığındaki çocuklar izinli olarak 11.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıktı. Yaklaşık iki aydır sokağa çıkma kısıtlaması bulunan çocuklar saat 11.00 itibari ile kendilerini dışarıya atmaya başlarken Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı İncilipınar, Çamlık, Adalet ve Servergazi gibi büyük parklar yoğun ilgi gördü. Parkları dolduran çocuklar gönüllerince eğlenirken oyun alanlarında keyifli saatler geçirdi. Bisiklete binen, top oynayan ve koşturan çocuklar yaklaşık 2 ay sonra dışarıda oynamanın tadını çıkardı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin kent merkezindeki İncilipınar Parkı'nda bulunan gölette müzik eşliğinde su gösterisi yapması çocuklar ve aileleri tarafından büyük beğeni topladı. Ekipler sık sık çocukları ve ailelerini sosyal mesafe konusunda uyardı.
İlginizi Çekebilir
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.
71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu
Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.
Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü
Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.