© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de şafak vakti 12 adrese uyuşturucu baskını

Denizli’de narkotik polisi tarafından 12 farklı adrese şafak vakti gerçekleştirilen eş zamanlı uyuşturucu baskınlarında 10 kişi gözaltına alındı. Özel harekat destekli yapılan operasyonlarda zehir tacirlerine karşı drone ile de havadan görüntüleme yapıldı.

Operasyon İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı. Zehir satıcılarına yönelik kapsamlı bir çalışma başlatan narkotik polisi 2 aylık süren bir çalışma sonrası harekete geçerek özel harekat polisinin de desteği ile 12 farklı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonda baskın yapılan adreslerde 10 şahıs gözaltına alındı. Zehir tacirlerinin kaçma ya da uyuşturucu maddeleri yok etme girişimlerine karşı baskın yapılan adresler havadan de drone yardımı ile kontrol altına alındı. Baskınlarda adreslere yapılan aramalarda 38 gram eroin, 18 gram esrar, 87 gram metanfetamin, 23 adet sentatik ecza hap, 0,7 gram skunk maddesi ile 2 tabanca ve bu tabancalara ait mermiler ele geçirildi. Baskınlarda adreslerdeki 10 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.
Operasyonun ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.
Öte yandan, operasyonlara 100 polis görev alırken aynı zamanda 2 narkotik köpeği de kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

Yaşanan yüzde 65 verim kaybı kiraz, kayısı ve erikte fiyatları etkiledi

Meyve fiyatlarındaki artıştan sorumlu tutulmalarının yanlış olduğunu belirten Denizlili halciler, meyve fiyatlarındaki artışın sorumlusunun haller değil, üretimdeki verim kaybı ve plansızlık olduğunu savundu.

Ekmek parası için gittiği villanın havuzunda boğuldu

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde temizlik için gittiği villanın havuzuna düşen 1 çocuk annesi kadın, 2 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Evinde 2.3 kilogram esrar ile yakalanan zehir taciri tutuklandı

Denizli'de narkotik timlerinin düzenlediği operasyonda yakalanan zehir taciri tutuklandı. Şüphelinin ev ve üst aramasında ise 8 parça halinde 2 kilo 325 gram esrar ele geçirildi.

Yaz aylarında güneş çarpması, klima kullanımı ve gıda zehirlenmelerine dikkat

Yaz mevsiminin etkisini artırmasıyla birlikte yüksek seyreden hava sıcaklıklarında halk sağlığı açısından risk oluşturan durumlara karşı dikkatli olunması uyarısında bulunan Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, yaz aylarında sık karşılaşılan sıcak çarpması, klima kullanımı ve gıda zehirlenmesi gibi sağlık sorunlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Tavas Devlet Hastanesinde modern girişimsel radyoloji uygulamaları başladı

Denizli Tavas Devlet Hastanesi’nde birçok hastalığın cerrahi müdahaleye gerek kalmadan, görüntüleme eşliğinde gerçekleştirilen minimal invaziv yöntemlerle tedavi edildiği, modern tıbbın en gelişmiş tanı ve tedavi yöntemlerinden biri olan girişimsel radyoloji uygulamaları yapılmaya başlandı.

Tavas Devlet Hastanesinde modern girişimsel radyoloji uygulamaları başladı

Denizli Tavas Devlet Hastanesi’nde birçok hastalığın cerrahi müdahaleye gerek kalmadan, görüntüleme eşliğinde gerçekleştirilen minimal invaziv yöntemlerle tedavi edildiği, modern tıbbın en gelişmiş tanı ve tedavi yöntemlerinden biri olan girişimsel radyoloji uygulamaları yapılmaya başlandı.

TÜM HABERLER