© Haber Acıpayam 2022

Denizlispor şirketleşme yolunda olağanüstü kongreye gidiyor

Denizlispor Kulübü Derneği, yönetimim kurulunun aldığı şirketleşme kararının ardından olağanüstü genel kurulu 17 Kasım’da toplantıya çağırdı.

Aç Denizlispor Kulübünün olağanüstü genel kurul toplantısı, tüzüğüün 7.maddesi hükümleri doğrultusunda 17 Kasım 2022 Perşembe günü saat 18.30’da Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek. Şirketleşme gündemiyle yapılacak toplantı, çoğunluk sağlanamaması veya herhangi bir sebeple ertelenmesi halinde 27 Kasım 2022 Pazar günü Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Toplantı Salonunda saat 18.30’de yapılacak.

İlginizi Çekebilir

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER