© Haber Acıpayam 2022

Depremde hayatını kaybeden Denizlili vatandaşlar tüm kenti hüzne boğdu

 Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkazın altında kalarak hayatını kaybeden Denizlili vatandaşlar, tüm kenti hüzne boğdu.
Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde çok sayıda vatandaş hayatını kaybetti, çok sayıda vatandaş da yaralandı. Ekiplerin gece gündüz demeden çalıştığı deprem bölgesinde hayatını kaybeden vatandaşların acı haberleri memleketlerine ulaşmaya devam ediyor. Depremde ölen Denizlili vatandaşlar, düzenlenen cenaze törenlerinin ardından toprağa verilmeye başlandı. Hatay’da enkaz altında kalan 27 yaşındaki öğretmen Şeyma İyiol, doktor çift Rıfat ve eşi Ayten Arıkan, oğlunu ziyarete giden Ahmet Kayır, Adıyaman’da çalışan Mansur Selman Pehivan, Pamukkale Üniversitesinde psikoloji bölümünde okuyan Müzeyyen Nur Karaca ile halkla ilişkiler okuyan Sema Haddur da hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden vatandaşların kimi memleketleri Denizli'de, kimi ise son nefesini verdiği şehirlerde son yolculuğuna uğurlandı.

İlginizi Çekebilir

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

TÜM HABERLER