© Haber Acıpayam 2022

Devrilen kamyondaki tonlarca meyve ve sebze yola saçıldı

 Denizli’de sebze ve meyve yüklü kamyon kontrolden çıkarak devrildi. Ölen ya da yaralananın olmadığı kazada tonlarca domates, biber, patlıcan ve mandalina yola saçılarak ziyan oldu. Yaklaşık 100 bin TL zararı olan mal sahibi, ehliyetine birkaç ay önce el konulmuş olan kamyon şoförünü suçladı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Denizli-Antalya kara yolunun 20. kilometresindeki Halı kavşağında meydana geldi. Antalya'dan Manisa'ya sebze ve meyve götüren C.D. idaresindeki 45 TY 512 plakalı kamyon, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, yaklaşık 100 bin TL değerindeki sebze ve meyve yola saçılarak ziyan oldu. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sürücü C.D.'nin, olay yerine gelen ambulanstaki sağlık ekiplerini tedaviyi kabul etmeyeceğini söyleyerek geri gönderdiği iddia edildi. Ehliyeti olmadığı belirlenen C.D. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. C.D.’nin geçtiğimiz aylarda alkollü araç kullandığı için ehliyetine bir süreliğine el konulduğu ortaya çıktı.

“Ehliyeti ve aracın sigortası yok”
Kazada yaklaşık 100 bin TL zarara giren Mert Çivril, "Kazayı sabah saatlerinden bana gelen telefon üzerine öğrendim. Ama bu kadar olduğunu tahmin etmiyordum. Geldiğimde arabanın metlerce sürüklendiğini gördüm. Zaten daha önceden ehliyeti alınmış. Ehliyeti yok ve aracın sigortası yok. Ehliyetsiz araç kullanmış. Bunu gönderen şirket ne diye gönderdi. Neredeyse 100 bin TL’ye yakın zararımız var. bu ne olacak” diye konuştu.
Kaza sonrası devrilen kamyon çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı, ardından çevrede belediye ekipleri tarafından temizlik çalışması başlatıldı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Girişimsel Radyoloji ile birçok hastalıktan ameliyatsız kurtulmak mümkün

Girişimsel Radyoloji konusunda bilgiler veren Özel Denizli Tekden Hastanesi Tanısal ve Girişimsel Radyoloji uzmanı Prof. Dr. Nevzat Karabulut, “Cerrahi müdahaleye göre ciltte iz bırakmaz ve iyileşme süreci çok daha kısadır. Ayrıca, bu işlemler genellikle hastanede yatış gerektirmez ve hastalar normal günlük aktivitelerine daha hızlı dönerler” dedi.

Denizli’de dolu yağışı üzüm bağlarını vurdu

Denizli’de etkili olan dolu yağışı üzüm bağlarında zarara yol açtı.

Denizli’ye Mayıs ayında zirai don uyarısı

Denizli ve çevre illerde önümüzdeki Pazar gününden itibaren etkili olması beklenen zirai don hadisesine karşı uyarı yapıldı.

Dağıtılmayı bekleyen kargolar yangında kül oldu

Denizli’de MNG Kargo'ya ait dağıtım için bekleyen yüzlerce kargo paketi, bekletildikleri kamyonda çıkan yangında küle döndü.

Denizli’nin defne kokusu ABD ve Avrupa restoranlarına yayılıyor

Denizli mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektöründen 2023 yılında 41,6 milyon dolar değerinde ihracat gerçekleşti. Bu ihracat değerinin yüzde 17,5’lik kısmını ise defne yaprağı oluşturuyor. İlimizden 2023 yılında 7,3 milyon dolar defne yaprağı ihracatı yapıldı.

Başkan Çavuşoğlu’ndan 1 Mayıs mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Çavuşoğlu, “Barışın, kardeşliğin, adaletin ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir gelecek özlemiyle, şehrimizin daha güzel yarınlarını işçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

TÜM HABERLER