© Haber Acıpayam 2022

Husumetli iki grubun kavgasında pompalı tüfek konuştu: 1’i ağır 5 yaralı

Denizli’de aralarında daha öncesine dayanan tartışma oldu öğrenilen iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1’i ağır 5 kişi yaralandı.

Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Saruhan Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; aralarından daha önce tartışma olduğu öğrenilen iki grup, belirlediği noktada buluşarak konuşmaya başladı. Burada çıkan tartışmanın büyümesi üzerine çıkarılan pompalı tüfeğin ateşlendiği kavgada Z.K. (37), M.K. (39), C.K. (23), E.K. ve C.K. (24) yaralandı. Sonrasında şüpheliler geldikleri araçla olay yerinden kaçtı.

İhbarın ardından olay yerine çok sayıda güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık görevlileri, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan yaralıları yaptığı ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırdı. Olay yeri inceleme ekipleri, saçmaların isabet ettiği araçta ve çevrede detaylı çalışma gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar sonucu bölgedeki araçlar çekiciyle otoparka götürüldü.

Alanda geniş çaplı güvenlik önlemi alan ekipler, aldığı bilgiler doğrultusunda olaya karışan E.Ş. ile beraber diğer şüphelileri kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin karakolda işlemleri sürdüğü öğrenilirken, yaralılarında tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Öte yandan E.Ş. ve Z.K. arasında daha önceden yol verme tartışması yüzünden husumet olduğu iddia edildi

İlginizi Çekebilir

Buldan'da başlayan yangın Aydın'ın bazı mahallerine ulaştı

Denizli'nin Buldan ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın dün akşam Aydın'ın bazı mahallerine kadar ulaştı. Havadan ve karadan ekiplerin müdahalelerde bulunduğu yangın devam ediyor.

Denizli’de kamu hastanelerinde QR kodlu yeni dönem

Denizli’de kamu hastanelerinde hijyen standartlarını artırmaya yönelik dikkat çeken bir uygulama hayata geçirildi. Denizli’de başlatılan ‘QR Kod Temizlik Uygulaması’ ile hastane tuvaletlerinde ve ortak kullanım alanlarında temizlik ve peçete eksikliği sorunları QR kod ile anında bildirilerek hızlı çözüme kavuşturuluyor.

Buldan’da ormanlık alanda yangın çıktı

Denizli’nin Buldan ilçesinde dün gece saatlere kadar yapılan çalışmalar neticesinde söndürülen yangın bölgesinde yeniden yangın çıktı. Karadan ve havadan yangına söndürme çalışmaları devam ediyor.

Okullar açılıyor; Çocuğunuzun bağışıklığını güçlendirin, enfeksiyon riskini azaltın

Denizli Özel Egekent Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. M. Hafit Arvas, ailelere okul döneminde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında uyararak, "Çocuğunuzun bağışıklığını güçlendirin, enfeksiyon riskini azaltın" dedi.

Tarihi çarşının çatısı alevlere teslim oldu

Denizli’nin tarihi ev tekstili ticaret merkezi Babadağlılar Çarşısının çatısı alevlere teslim oldu. Yüzlerce iş yerinin bulunduğu çarşının asansör boşluğunda başlayıp çatıya sıçrayan yangında, aksesuar deposu kullanılamaz hale geldi.

Denizli’de ekmek fiyatı 15 TL olarak belirlendi

Denizli’de ekmek fiyatı yüzde 20 arttı. Denizli Fırıncılar Odası kararıyla 200 gram ekmek 12,5 TL’den 15 TL’ye çıktı. Zam kent merkezinde 1 Eylül’de, bazı ilçelerde ise zamlı fiyat bugünden itibaren uygulanmaya başladı.

TÜM HABERLER