© Haber Acıpayam 2022

İL ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANI ACIPAYAM'DAN

İl Öğrenci Meclis Başkanı olan Fatih Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Emre Can Yamalı, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Başdoğan ve Müdür Yardımcısı İsmail Türk, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’ı ziyaret etti.

 
Cumhuriyetimizin demokrasiyle güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi, seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün oluşturulması; hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi amacıyla Bakanlığımız ile Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı arasında imzalanan protokolle uygulamaya konulan “Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi” çerçevesinde; 03.12.2015 Perşembe günü İlimiz Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda, İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı seçimi yapıldı.
 
 
İl Öğrenci Meclis Başkanı seçilen Emre Can Yamalı başkan seçilmekten dolayı çok mutlu olduğunu, yapacağı çalışmalarla ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi. Eğitimin kalitesinin daha da artması için ilçe Başkanları ile ayda bir toplanarak öğrencilerin bu konudaki fikirlerini, taleplerini müdürlerimize ileterek başarının artmasına katkıda bulunmaya çalışacağız dedi.
 
 
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İl Öğrenci Meclis Başkanlığına İlçemizden bir öğrencinin seçilmesinden dolayı mutluluk duydum. Acıpayam’lı çocuklarımızın başarısı öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve ailelerini de mutlu ediyor. Gençlerimizin bu tür etkinliklere katıldıklarında kendilerinin özgüveni artıyor ve diğer arkadaşlarına da örnek oluyor.İl Öğrenci Meclis Başkanı seçilen öğrencimiz Emre Can´ a seçilmesinden dolayı kutluyor ve başarılar diliyorum.
 
İlçelerde yapılan seçimler sonucu Denizli ili İl Öğrenci Meclisi Başkan Adayları aşağıdaki gibi oluştu.
 
1-       Arif Ersin ÇETİN Pamukkale Denizli Lisesi
2-       Berfin DEMİR Pamukkale Kayhan 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
3-       Emre Can YAMALI Acıpayam Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
4-       Melih Nebi YAVUZ Çivril Şevkiye Özel Fen Lisesi
5-       Rabia EYÜPOĞLU Merkezefendi Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi
 
 Seçim öncesi İl Öğrenci Meclis Başkanı Adayı öğrenciler delegelere birer konuşma yaparak oy istediler. Öğrencilerin konuşmaların ardından seçime geçildi.
 
 2015-2016 eğitim-öğretim yılı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında gerçekleştirilen seçim sonucunda İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı Başkanı Emre Can Yamalı (Acıpayam Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) oldu.
 
Yamalı’nın Başkan Vekili Ebru Akkuş (Çameli Gökçeyaka 75.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu), Katip Üye Sevim Karakurt (Serinhisar Hakkı Gökçetin Çok Programlı Anadolu Lisesi) Katip Üye Şahin Özel (Kale Anadolu İmam Hatip Lisesi) oldu.
 

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER