© Haber Acıpayam 2022

İNCE DENİZLİ'DE MAHKUMLARA BÖYLE SESLENDİ: "Merak etmeyin özgür bir Türkiye olacak yakında"

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Denizli’de cezaevinin önünden geçerken seçim otobüsünü durdurarak vatandaşlarla sohbet edip, havalandırmaya çıkan mahkumlara selam yolladı.

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Denizli’de cezaevinin önünden geçerken seçim otobüsünü durdurarak vatandaşlarla sohbet edip, havalandırmaya çıkan mahkumlara selam yolladı. 
İnce, seçim çalışmaları kapsamında Denizli’nin Borkurt ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Mitingin ardından kent merkezine doğru yola çıkan İnce, Kocabaş D Tipi Cezaevi önünden geçtiği sırada görüş için gelen mahkum yakınları ve vatandaşlar tarafından İnce’nin konvoyunun önü kesildi. Burada vatandaşlarla sohbet eden İnce, cezaevi önünde kiraz satan seyyar satıcı bir çocuktan da 200 TL vererek, kiraz satıl aldı. İnce tekrar bindiği otobüs ile hareket etmek üzereyken kendisine cezaevi bahçesinden izleyen mahkumlara ‘merak etmeyin özgür bir Türkiye olacak yakında’ diyerek selam yolladı. 
İnce sonrasında ise kent merkezine hareket etti. Kent girişinde seçim otobüsünün yakıt ihtiyacı İnce ve beraberindekiler bir benzin istasyonuna girdi. İnce’nin seçi otobüsüne yaklaşık 895 TL’lik yakıt alındı. İnce seçim otobüsü yakıt alırken istasyon çalışanı ve müşteriler ile de fotoğraf çektirdi. 

İlginizi Çekebilir

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

TÜM HABERLER