© Haber Acıpayam 2022

İTFAİYEDEN EV HANIMLARINA YANGIN EĞİTİMİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, ev hanımlarına yangın eğitimi verdi.

 Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, ev hanımlarına yangın eğitimi verdi. 
Eğitim programları kapsamında Bereketli Mahallesi’ne giden Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Şubesi ekipleri, mahalle muhtarlığı ile yaptıkları çalışmayla, Bereketli Mahallesi’nde yaşayan ev hanımlarına yangın eğitimi verdi. Muhtarlık binası önünde bir araya gelen ev hanımlarına ilk olarak evlerde çıkan yangınlar ve türleri hakkında bilgi aktarıldı. 
Birçok yangının evlerde çıktığını ve küçük yangınların büyük hasarlar oluşmadan kontrol altına alınabildiğini belirten eğitmenler, yangınlar konusunda ev hanımlarının bilgi sahibi olması gerektiğini vurgularken, olası bir yangında yapılması gerekenleri anlattılar.
Eğitimde muhtarlık binası önünde bir tüp yakılırken, ev hanımları ellerindeki yangın tüpleriyle yangına müdahale etti. 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

TÜM HABERLER