İhaleye çıkan at ve köpek satıldı
ACIPAYAMDenizli’de OHAL ile kapatılan şirkete ait at ile köpek, ikinci ihalede satıldı.
Denizli’de FETÖ/PDY soruşturmasında, OHAL kapsamında kapatılan Nörobilim Tıp Merkezi’nde el konulan tıp merkezine ait, 'Haflinger' cinsi 19 yaşındaki 1 at ile 'Golden Retriever' cinsi eğitimli 1 köpek ihale ile satıldı. Denizli Defterdarlık Müdürlüğü'nde ikinci kez ihaleye çıkan hayvanların emanet olarak bulunduğu Denizli At Çiftliği izmir.madamnet.comistanbulkisbahcesi.org Kulübü'nün sahibi Tamer Tekin, at ve köpeğin yeni sahibi oldu. At ve köpek için 840 lira olarak açılan ihalede, fiyat bin 550 liraya kadar çıktı. Denizli At Çiftliği Kulübü Sahibi Tamir Tekin, atı zihinsel engelli bir çocuğa hediye madamnet.com etmek için aldığını söyledi.
İlginizi Çekebilir
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.
71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu
Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.
Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü
Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.