© Haber Acıpayam 2022

Jandarma olayların yüzde 99’unu aydınlattı

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, Ağustos ayında icra edilen asayiş, kaçakçılık ve terör faaliyetleri çerçevesinde meydana gelen 1542 olayın yüzde 99’u aydınlatıldı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Temmuz ayında meydana gelen asayiş, kaçakçılık ve terör faaliyetlerini açıkladı. Yapılan çalışmalar çerçevesinde 615 asayiş, 61 kabahat, 778 takibi gereken, 56 kaçakçılık, 30 siber ve 2 terör olayı olmak üzere toplam bin 542 olay meydana gelmiş ve meydana gelen olayların bin 528 yüzde 99’u aydınlatıldı.

Yapılan asayiş faaliyeti ve uygulamalarında; 61 bin 836 şahıs ile 14 bin 242 aracın sorgulaması yapılarak, 275 aranan şahıs ve 3 aranan araç yakalandı. Kayıp olarak aranan 18 şahıs bulundu. İcra edilen asayiş faaliyetleri neticesinde ise 4 adet tabanca, 12 adet av tüfeği, 3 adet kurusıkı tabanca, 43 adet fişek/mermi ve 1 adet kesici/delici suç aleti ele geçirildi.

Jandarmada ekipleri tarafından geçtiğimiz ay içerisinde 2 FETÖ ve PKK/KCK/DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 2 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldığı açıklandı.

İlginizi Çekebilir

Cankurtaran’da yanan bölgenin ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hafta sonu meydana gelen yangında zarar gören alanın ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı.

Buldan’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı

Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.

Kalınlaşan kalp damar duvarına alkolü tedavi

Denizli Özel Tekden Hastanesine nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan tıkayıcı kalp duvarı kalınlaşmasına bağlı nefes darlığı şikayetiyle gelen hasta, kalınlaşmış kalp duvarına saf alkol enjekte edilerek yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER