© Haber Acıpayam 2022

Korona virüs tedbirlerinin ayrıntıları belli oldu

 Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Cumhurbaşkanlığı kabinesinde alınan karalar doğrultusunda tedbirlerin ayrıntılarını açıkladı. Alınan kararların 20.11.2020 Cuma günü saat 20.00’dan itibaren geçerli olacağı belirtildi.
Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi Vali Ali Fuat Atik başkanlığında toplandı. Meclis, Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan karaların detayını belirledi. Cuma günü saat 20.00’de sonra geçerli olan kararlar şu şekilde açıklandı: Alışveriş merkezleri ve kuaför gibi yerer saat 10.00 ile 20.00 arasında hizmet verirken, yeme, içme yerleri 10.00 ile 20.00 saatleri arasında sadece paket servis veya gel-al hizmeti verecek. Restoran, lokanta veya online yemek sipariş firmaları ise saat 20.00’den sonra sadece telefonla ya da online sipariş üzerine paket servis hizmeti verilebileceği açıklandı.
65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması
65 yaş ve üzeri vatandaşların gün içerisinde 10.00 ile 13.00 saatleri, 20 yaş altı vatandaşlar ise gün içerisinde 13.00 ile 16.00 saatleri arasında sokağa çıkabilirken, çalışan vatandaşların ise çalıştığına dair belge bulundurması gerekiyor. Bu saatler dışında ise vatandaşların sokağa çıkma yasağı uygulanacağı belirtildi.

İlginizi Çekebilir

Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir

Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.

Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi

Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

TÜM HABERLER