© Haber Acıpayam 2022

Kuaför dükkanını silip sonra soyan titiz hırsız yakalandı

 Denizli’de kazağından kestiği parçayı maske yaptıktan sonra mutfaktan aldığı bezle her yeri en ince ayrıntısına kadar silip 2 saat boyunca 4 poşet dolusu makyaj malzemesi çalan titiz hırsız, yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi'nde yaklaşık 1 buçuk ay önce meydana gelen olayda, yakalanmamak için yüzünü boyayıp, kazağının kol kısmından kestiği parçayı maske yapan hırsız, açık olan pencereden kuaför dükkanına girdi. Mutfaktan aldığı bezle ilk başta dokunduğu pencereyi defalarca temizleyen hırsız, daha sonra 2 saat boyunca 4 poşet dolusu makyaj malzemesi çaldı. Dokunduğu her yeri de en ince detayına kadar silen hırsız, arkasında iz bırakmadan dükkandan ayrıldı.

Suç kaydı kabarık çıktı
Çalışanların dahi şok olduğu olay sonrası güvenlik güçleri harekete geçti. Yapılan çalışmalarda şüphelinin Fahri B. olduğu belirlendi. Yaklaşık 1 buçuk ay sonra şüpheli ekipler tarafından yakalanarak karakola getirildi. Burada ifadesi alınan ve sabıkasının kabarık olduğu öğrenilen Fahri B., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

59 yıl sonra amatöre düşen Denizlispor'da fatura personele kesildi

Bir zamanlar Süper Lig'de mücadele eden ve UEFA Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden Denizlispor, TFF 3. Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) düştü. 59 yıl sonra amatöre gerileyen Denizli ekibinde fatura personele kesildi. 3 aydır maaşlarını alamayan personellerin 5'i hariç tamamı işten çıkartıldı. Tazminatlarını da alamayan personeller zor durumda kaldı.

Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti

Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

TÜM HABERLER