© Haber Acıpayam 2022

Maden sektörü Denizli’de buluştu

Her toplantısını farklı bir ilde gerçekleştiren Maden Sektörü Kurulu, bu kez Denizli’de bir araya geldi. Maden sektörünün sorunlarının ve gelecek hedeflerinin paylaşıldığı toplantıda, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) dahil birçok birlikten oluşan Maden Sektör Kurulu, Denizli’de bir araya geldi. DENİB’in ev sahipliğinde birçok birliğin katılımı ile gerçekleşen Maden Sektör Kurulu Toplantısı’nda maden sektörünün 2022 değerlendirmesi ve 2023 hedefleri masaya yatırıldı. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Cunhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Dr. Metin Kıratlı’ya yapılan ziyaretlerin de konuşulduğu toplantıda, Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı çerçevesinde alım heyeti programının düzenlenmesi ve ‘Hayatımız Maden Çalıştayı’nın Afyon’da yapılması kararlaştırıldı.

Bir sonraki Maden Sektör Kurulu toplantısının ise Antalya’da düzenleneceği açıklandı. Toplantıda, DENİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu, DENİB Yönetim Kurulu Üyesi Celil Kılınç, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Maden Sektör Kurulu Başkanının katıldığı organizasyonda, ihracatta yakalanan pozitif ivmenin devam ettirilmesi yönünde çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi.

İlginizi Çekebilir

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

TÜM HABERLER