MÜSİAD’tan Başkan Zolan’a ziyaret
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bir süre önce genel kurullarını tamamlayan MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Kabul dolayısıyla Başkan Zolan’a teşekkür eden Boyacı burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin deprem dolayısıyla büyük bir afet yaşadığını belirterek, MÜSİAD Denizli olarak deprem bölgesinde yaptıkları çalışmaları anlattı, yaraları hep birlikte saracaklarını söyledi. Başkan Osman Zolan ise MÜSİAD Denizli Şubesiyeni yönetiminin ve tüm kurullarının hayırlı uğurlu olmasını diledi. Türkiye’nin yüzyılın afetini yaşadığını belirten Başkan Osman Zolan, “Bugünler gerçekten çok zor ve acı günler. Ben bugüne kadar 3 defa deprem bölgesine gittim. Denizli Büyükşehir Belediyemiz deprem bölgesinde ilk günden beri gece gündüz çalışıyor. Felaketin boyutu çok büyük, birçok insanımız canını kaybetti” dedi.
Deprem bölgesinin yaraları hep birlikte sarılıyor
Deprem bölgesinin yaralarını sarmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlıklar, kamu kurumları, belediyeler, sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşlarınbüyük gayret gösterdiğini anlatan Başkan Zolan, bölgenin bir an önce normal hayata dönmesi gerektiğini, bunun için hep birlikte çalışmaya, yaraları sarmaya, destek olmaya devam edeceklerini kaydetti. Yeni yönetimin tekrar hayırlı olmasını temenni ederek MÜSİAD Denizli Şubesi’ne başarılar dileyen Başkan Zolan, “Birlikte inşallah Denizli’mize, ülkemize birçok güzel hizmetler yapmayı Allah’ım bizlere nasip etsin” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.