© Haber Acıpayam 2022

MÜSİAD’tan Başkan Zolan’a ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bir süre önce genel kurullarını tamamlayan MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Engin Boyacı ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Kabul dolayısıyla Başkan Zolan’a teşekkür eden Boyacı burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin deprem dolayısıyla büyük bir afet yaşadığını belirterek, MÜSİAD Denizli olarak deprem bölgesinde yaptıkları çalışmaları anlattı, yaraları hep birlikte saracaklarını söyledi. Başkan Osman Zolan ise MÜSİAD Denizli Şubesiyeni yönetiminin ve tüm kurullarının hayırlı uğurlu olmasını diledi. Türkiye’nin yüzyılın afetini yaşadığını belirten Başkan Osman Zolan, “Bugünler gerçekten çok zor ve acı günler. Ben bugüne kadar 3 defa deprem bölgesine gittim. Denizli Büyükşehir Belediyemiz deprem bölgesinde ilk günden beri gece gündüz çalışıyor. Felaketin boyutu çok büyük, birçok insanımız canını kaybetti” dedi.

 

Deprem bölgesinin yaraları hep birlikte sarılıyor

 

Deprem bölgesinin yaralarını sarmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlıklar, kamu kurumları, belediyeler, sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşlarınbüyük gayret gösterdiğini anlatan Başkan Zolan, bölgenin bir an önce normal hayata dönmesi gerektiğini, bunun için hep birlikte çalışmaya, yaraları sarmaya, destek olmaya devam edeceklerini kaydetti. Yeni yönetimin tekrar hayırlı olmasını temenni ederek MÜSİAD Denizli Şubesi’ne başarılar dileyen Başkan Zolan, “Birlikte inşallah Denizli’mize, ülkemize birçok güzel hizmetler yapmayı Allah’ım bizlere nasip etsin” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Tezgahlarda 10 liraya satılan Acıpayam kavunu tescillendi

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yetişen ve uygun fiyatıyla tüketicisini memnun eden Acıpayam Kavunu coğrafi işaret alarak tescillendi.

Denizli'den Elon Musk’a rakip çıktı

Denizli’de Elon Musk’a taş çıkaran vatandaş, Tesla’nın Cybertruck videolarından ilham alarak, boş vakitlerinde hurda malzemeleri değerlendirip evinde tek kişilik elektrikli bir pick-up üretti.

TÜM HABERLER