© Haber Acıpayam 2022

ÖĞRENCİLERDEN TİYATRO GÖSTERİSİ

Acıpayam'da İstiklal Marşı’nın kabulünün 95. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı kapsamında tiyatro etkinliği düzenlendi.

 
 
Acıpayam'a bağlı Yazır mahallesi Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı " İstiklâl " adlı tiyatro gösterisi Talip Özkan Sanat merkezinde gerçekleşti.
 
 
Buradaki etkinliğe Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti İlçe Başkanı İdris Oktay, Yazır Ortaokulu Müdürü Halil Akan, daire ve kurum amirleri ile öğrenciler ve veliler katıldı.
 
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrenciler tarafindan tiyatro gösterisini sergiledi.
 
 
Tiyatro sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşı okuma yarışmasında ilkokul ve ortaokul katagorisinde dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. İstiklal Marşı ve İstiklal şiirini okuyan öğrenciler salonda bulunan velileri duygulandırdı.

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER