© Haber Acıpayam 2022

ŞEVKAN: SELİN ŞAKASI YOKTUR!...

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, geçtiğimiz hafta meydana gelen sel taşkınlarının ardından bölgede incelemelerde bulundu.

 Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, geçtiğimiz hafta meydana gelen sel taşkınlarının ardından bölgede incelemelerde bulundu.
Aşırı yağışların meydana getirdiği tahrifatı yerinde inceleyen Şevkan konu hakkında şunları kaydetti "Nerede bir çay taşı ya da kumu varsa orayı suya bırakmak gerekir der su uzmanları.

Çünkü bir gün sel ziyaretinize mutlaka gelir. Su hayattır diyen ama suyun gücünden korkan DSİ mühendisleri ve bizim mühendisimiz Selçuk bey böyle derler hep.

Bütün dereler kontrol altına alınacak. Bu konuda dere kenarında tarlası , bahçesi , ağacı vb malı bulunan halkımızın bu konuda bizlere yardımcı olacaklarından hiç kuşkumuz yok.

Dere kenarında bir metre yerimizi ya da bir ağacımızı esirgersek kontrolsüz gelen su yani SEL dönümlerce tarlamızı ya da bir çok ağacımızı alıp götürecektir. 

Bu konuda Kuyucaklı kardeşlerim çok güzel bir sonuç çıkardılar ve inşallah mahallenin içinden geçen dere DSİ tarafından ıslah edilecek. Hisar mahallemize de başlattıkları imza kampanyasında kısa zamanda başarılı olacaklarına inancım tamdır.

Taşkın sorunu olan bütün mahallelerimizde aynı çalışmaları kısa sürede başlatıp bitireceğiz. Halkımızdan en küçük kuşkumuz yoktur güvenimiz tamdır"

İlginizi Çekebilir

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Tezgahlarda 10 liraya satılan Acıpayam kavunu tescillendi

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yetişen ve uygun fiyatıyla tüketicisini memnun eden Acıpayam Kavunu coğrafi işaret alarak tescillendi.

TÜM HABERLER