ŞEVKAN: YIKMAK DA NE DEMEK?
ACIPAYAMAcıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Şehitler Anıtının yıkılacağına dair söylentilere cevabı gecikmeden verdi.
Mesajında; “SÖYLENTİ ODUR Kİ ! "KELEKÇİ'DEKI GİRENİZ ŞEHİTLER ANITI YIKILACAKMIŞ"
Söylenti diyoruz ancak ateş olmayan yerden de duman çıkmazmış. Şimdi bu konuda yetkili olan Belediye başkanımız sayın Hulusi Şevkan'dan bu konuda açıklama ve garanti bekliyoruz. Söylentiye göre anıtın yıkılıp otobüs peronu yapılması konusunda istekler gelmiş.
AND OLSUN Kİ EĞER BU GERÇEKLEŞİRSE DAĞA ÇIKMAYAN NAMERTTİR !
TÜRK MİLLETİNİN BU ZOR VE HASSAS GÜNLERİNDE BİZİM DE İSTEĞİMİZ ODUR Kİ !
"Anıtın yıkılması değil anıtın park ile birleştirilmesi ve ayrıca otobüs durak ve yazıhanesinin anıta uzak başka bir yere kaldırılmasıdır."
Eğer bu söylenti doğru ise yazıklar olsun bunu dillendirenlere. Siyasetle işimiz olmaz ve biz daha ölmedik !!!” diyen Mustafa Ünal’ın bu mesajına cevap ise gecikmedi.
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’da yıkmak ne demekmiş, daha büyüğünü yapmalıyız diye Ünal’a cevap verirken, bilgi kirlilikleri bizi bize düşürüyor dedi. Başkan Şevkan’ın Ünal’a cevabı ise şu şekilde oldu;
"Biz de hazırız değerli dostlar; nereye çıkılması gerekiyorsa çıkalım, inelim ...
Sevgili arkadaşlar sahi bunu nereden duydunuz? Ben ilk kez duyuyorum. Şehitlik Anıtının yıkılmasını bırakın daha görkemlisi yapılmalıdır. Nereden çıktı şimdi bu? Bu bilgi kirlilikleri bizi bize düşürüyor değerli kardeşler. Sabaha beklemeye gerek yok Sabit kardeşim şimdi öğrenelim. Arayın beni lütfen. Sabaha kadar uykuda belinlemeye ( öyle derler değil mi )gerek yok be güzel kardeşim. Ayrıca dağa çıkmaktan söz etmiş bir kardeşim. Bu bize hiç yakışmadı. Dağa çıkanlar belli. Bizler Türkiye Cumhuriyet'inin yılmaz evlatları olarak söz konusu vatan olunca dağlar ovalar birdir bize. Ama ne olur birliğimize kasteden bu kirli bilgilere inanmayın. Vallahi şaşırdım. Hadi bizim günahımızı alıyorsunuz Kelekçi Koop kardeşlerime bari sorsaydınız ya... Hadi değerli dostlar besmele Çekerek güzel güzel uyuyunuz lütfen rahat olun. Sizin emek emek yaptığımız Anıt bizlere hepimize emanettir. Şehitlerimiz de hepimizin ciğer parelerimizdir. Ruhları şad olsun. Siz rahat uyuyun biz de Pamukkale hastanesinde ameliyata alınan muhtar kardeşimizin durumunu öğrenelim yakınlarından ve hocalarımızdan. Herkese iyi geceler”
İlginizi Çekebilir
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.