© Haber Acıpayam 2022

ŞEVKAN'DAN MÜJDELİ HABER

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, hem belediye çalışmalarını yerinde incelemek hem de vatandaşlarla bir araya gelmek için Dedebağ Mahallesini ziyaret etti.

 Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, hem belediye çalışmalarını yerinde incelemek hem de vatandaşlarla bir araya gelmek için Dedebağ Mahallesini ziyaret etti.
Burada düzenlediği kahve toplantısı sırasında Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ali Aydın’dan telefon alan Başkan Şevkan, bir süredir bekledikleri bu güzel haberi vatandaşa vermekte gecikmedi.

Bu mutluluğunu sosyal paylaşım sitesindeki hesabından da paylaşan Başkan Şevkan, mesajında; “Dedebağ'ımız...

Müjdeler olsun onurumuz dediğiniz yol MADEN CADDESİ artık yapılıyor.

Müjdeyi kahvehane de aldı

Dedebağ kahvemizde muhtarımız ve vatandaşlarımızla çayımızı içerken Dedebağ'da olduğumuzu öğrenen Denizli Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanımız Ali Aydın bey müjdeyi verdi.

Bir aksilik olmazsa çok çok kısa zamanda yol yapılıyor.

Teşekkürler sayın daire başkanım ve çok teşekkürler Büyükşehir Belediye Başkanı saygıdeğer Başkanım OSMAN ZOLAN...

Büyükşehir demek büyük hizmet demek…” sözlerine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER