ÜSTEĞMENİN CANSIZ BEDENİNE 17 GÜN SONRA ULAŞILDI
ACIPAYAMDenizli’nin Sarayköy ilçesinde bindikleri lastik botun Büyük Menderes Nehri'nde ağaç dalına takılıp alabora olması sonucu akıntıya kapılarak kaybolan Kara Pilot Üsteğmen Burak İz'in cansız bedenine 17 gün sonra ulaşıldı.
İstanbul'daki 4. Kara Havacılık Alay Komutanlığı'nda görevli ve bir yılık evli Pilot Üsteğmen Burak İz, izinli olarak geldiği memleketi Denizli'nin Sarayköy ilçesinde 3 Şubat günü saat 10.30 sıralarında ördek avlamak için 3 arkadaşıyla lastik bota binerek Büyük Menderes Nehri'ne açılmıştı. Kabağaçlar mevkiinde bir ağaç dalına takılan bot alabora olmuş, akıntıya kapılan Üsteğmen İz gözden kaybolurken, diğer 3 arkadaşı bir ağaç dalına tutunarak sürüklenmekten kurtulmuştu. Kayıp Pilot Üsteğmen İz'in bulunması için Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekipleri ve jandarma, Aydın Jandarma Bölge Komutanlığı ile Ege Ordu Komutanlığı'ndan gelen 2'si termal kameralı 3 helikopterle gece gündüz aramalar yapıldı. Burak İz'in eşi beden eğitimi öğretmeni Sinem İz, annesi ve babası, pilot arkadaşları ve diğer yakınları da bölgeye gelerek nehir kenarındaki sazlıklarda arama yaptı. Kara Pilot Üsteğmen Burak İz'in cansız bedenine bugün sabah saatlerinde ulaşıldı. 17 gündür süren aramalar neticesinde Burak İz’in cesedi Bogazkent Feslek Regülatörü’nde bulundu.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.