© Haber Acıpayam 2022

Üçgen köprülü kavşağı yükselmeye devam ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Üçgen Köprülü Kavşakları projesi yükseliyor.

  Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Üçgen Köprülü Kavşakları projesi yükseliyor. 
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve ulaşımı rahatlatacak ‘rüya’ proje olarak nitelendirilen Üçgen Köprülü Kavşakta viyadük temelleri ile iki adet alt geçidinin betonarme inşaatı tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilk viyadük ayağına çıkarak çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Başkan Zolan beraberindeki heyetle çalışmaları yerinde inceleyerek, ilgililerden bilgi aldı. Viyadük ayaklarının hızla yapımının sürdüğü projede, tabyaların monte işlerine başlanacağı ifade edildi.
Projenin olağanüstü bir durum olmaması halinde Ekim ayında hizmete almayı hedeflediklerini kaydeden Zolan, Üçgen Köprülü Kavşakları projesinin tamamlandığında Denizli trafiğinin yanı sıra bölgenin de bu proje ile rahatlayacağını belirtti.
Başkan Zolan, “Denizli, bölgenin bağlantı noktası ve Üçgen de bu bağlantı noktasının adeta kalbi durumunda. Biz buraya neşter vurarak, hem şehir trafiğinin hem de şehirlerarası trafiğin akmasını sağlayacağız" dedi.
Üçgen Köprülü Kavşakları projesi tamamlandığında bekleme süresinin olmayacağını vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Üçgen Köprülü Kavşakları ulaşım projeleri içerisinde en önemli projelerimizden birisi. Denizli trafiğine nefes aldırmak için buraya dokunmamız gerekiyordu. Bu projenin her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüldü ve tamamlandığında güzel bir eser ortaya çıkacak. Bu proje ile hem zamandan hem yakıttan tasarruf edeceğiz. Çevreye salınan egzoz gazının azalması bölgenin ve şehrin hava kirliliğini de azaltacak. Üçgen Köprülü Kavşakları Denizli’nin vitrini olacak” dedi.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER