YENİ İMAR YOLLARI AÇILIYOR
ACIPAYAMAcıpayam Belediyesi Şehir Plancıları tarafından büyük bir özenle çalışılarak İmar planlarının oluşturulduğu Yeşilyuva mahallesinde mevcut planlarda yol olarak görünen ancak mevcutta yol olmayan yerler Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılıyor.
Açılan yeni imar yollarının ilçe merkezimiz ve mahallelerimizin gelişmesi konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağladığını belirten Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Belediye olarak yeni imar yollarını açarak gelişime katkı sağlıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin bu yönde yaptığı çalışmalar kapsamında birçok cadde ve sokakta hizmetler gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışmaları kısa sürede tamamlayacağız” şeklinde konuştu.
İlginizi Çekebilir
Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı
Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.
Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.
Denizli’de jandarma uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor
Denizli’de İl Jandarma ekipler tarafından uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonda 1 şüpheli yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Aynı zamanda adli makamlara sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Buldan’daki yangın bölgesinde kökler yanmaya devam ediyor
Denizli’nin Buldan ilçesinde yaşanılan orman yangınının söndürülmesinin ardından halk arasında dikme diye tabir edilen kökler için için yanmaya devam ediyor.
Tarlasını domuzlardan korumak isterken elektrik akımına kapılan üretici hayatını kaybetti
Denizli’nin Çameli ilçesinde tarlasına yaban domuzlarına karşı koruma amaçlı elektrik hattı çekerken elektrik çarpan adam hayatını kaybetti.