2014 SEÇİMLERİNDE ADAYIM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2014 SEÇİMLERİNDE ADAYIM
Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi ŞEVKAN, Acıpayam'dan yayın yapan "Gurbetci Fm" radyosunda canlı yayınlanan programa katılarak çok önemli açıklamalarda bulundu.
 AMACIMIZ BELEDİYEMİZ ÇALIŞMALARINI HALKIMIZA TAŞIMAK
 2009 yerel seçimlerinden bu yana zaman zaman Gurbetçi Fm aracılığıyla sevgili aydınlık Acıpayam halkına seslendik. Bu bir hizmet anlatışıydı, bu bir reklam değildi. Buradaki amacımız Belediyemizin çalışmalarını halkımızla paylaşmak ve halkımıza taşımaktı ve devam edecek.


KÖPRÜBAŞI KAVŞAĞINI TAMAMLADIK

 Acıpayam Belediyesi Akıl ve Bilim yolunda ilerlesin, rehberimiz Akıl Bilim ve Milli Değerlerimiz olsun dedik aynı şekilde yolumuza devam ediyor ve edeceğiz.

 Bayram öncesine Köprübaşında bir çalışma başlattık. Geçen yıl dükkânların yıkımıyla başlatılan DSİ işbirliği ile başlattığımız kanal çalışması ile bayram öncesi Köprübaşı mevkii kavşağımızı tamamladık.

 Köprübaşı kavşağımızda yaya geçitlerimiz için ferforje ile çevrilecek ve otopark yasağı getirilecek. Halk Bankası önündeki kavşağımızı kapatarak trafik akışını rahatlattık.

 Her çalışmamız ebetteki sıkıntılar getirecektir, çalışmalar yapılırken esnafımız üzülecektir veya vatandaşımız toz, duman içinde kalacaktır. Unutulmamalıdır ki, hedefteki güzellik ne kadar güzelse, ne kadar iyi derece de ise yolu o kadar zorludur, zahmetlidir bizde zorlu yolları seçiyoruz. Bizde Acıpayam’da kolayı değil halkımızın yararlanacağı akıl ve bilim doğrultusunda olan yolları seçiyoruz.


ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ PARKLARINA KAVUŞACAK

 Onlara ait olan, kendilerinin rahatlıkla girip çıkabildikleri bir parkları olacak. Kendilerine ait bir binaları olacak. Çalışmalarına başladık.

 ŞAİR EŞREF MEYDANI DEĞİŞİYOR

 Orman Dairesi önündeki Şair Eşref’in heykelinin bulunduğu kavşakta yakın bir çalışma başlatacağız Bu alandaki çalışma Acıpayam’ın aydınlık yüzlerinden biri olacaktır.Çok güzel bir meydan oluşturacağız.Şair Eşref'in yine bir beyiti olacak. Havuzuyla, kaldırımlarıyla, ışıklandırmasıyla İş Bankasına kadar olan bölüme kadar düzenleme çalışmaları  yapacağız. 

 GEDİKLİ MAHALLEMİZİ TAMAMEN YENİLEDİK

 Gedikli Mahallemizdeki yolları tamamen kaldırarak su ve kanalizasyon hatlarını aşağı indirdik, kilit taş döşemesini yeniden yaptık. Ana yolla Gedikli mahallemizi birleştiren yolda kısa zamanda bir çalışma başlatılacak. En çağdaş şekilde mahallerine kavuşmuş olacaklar.


ÇAMLIK MAHALLEMİZDE CİDDİ ÇALIŞMALARIMIZ VAR

 Çamlık Mahallemizde ciddi çalışmalarımız var. AYDEM’ in yer altına aldığı kablolardan dolayı kaldırımlar ve yollarımızın bozulmasından dolayı kaldırımlar tekrar yapıldı. Biz kaldırımları yaparken vatandaşımızın kapısına göre değil, vatandaşımızın kapısını kaldırıma göre ayarlıyoruz. Biz dümdüz, engellilerimizin rahatça çıkabilecekleri kaldırımlar yapıp, vatandaşlarımızın inebilmesini sağlamak için merdivenleri kendi ellimizle yapıyoruz.

 ÇAMLIK EVKARA’DA DOLU DOLU GÜNLER YAŞIYORUZ

 22 Haziran’da açılışını gerçekleştirdiğimiz Çamlık Evkara Piknik alanında sanki Acıpayam halkımız ve misafirleri hasretle bekliyormuş gibi hep dolu dolu günler yaşıyoruz. Sahip çıktıkları için Acıpayam’ lı hemşerilerime, ekibime ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Acıpayam Çamlık Evkara Piknik Alanı bir ön sözdür. Bu ön söz santim santim Acıpayam’a yayılacaktır.

 Yakın bir zamanda Orman İşletmemiz ve Kaymakamlığımız ile beraber alanları genişleterek çadır kentimiz olacak. Kale Tepe dediğimiz antenlerin bulunduğu yere kadar giden bir alana Kent Ormanı haline getireceğiz. Hastaneyi de içine alan  300.000 metrekarelik alana kavuşacağız.


PARKLARIMIZ EN MODERN HALE GETİRİLECEK

 Peyzajcı ekibimiz bu yaz içinde 21 tane parkımızı en modern hale getirmek için uğraşıyor. Çocuklarımızın rahatlıkla oyun oynayabileceği, ailelerin rahatlıkla oturabileceği parklarımızı hizmete sunacağız.

HAMAM, YÜZME HAVUZU, SAUNA PROJESİ HAZIRLANIYOR

2009 yılında halkımıza söz verdiğimiz hamam, yüzme havuzu ve sauna projesinin çizimleri son aşamaya geldi.Halkımızın özlemle beklediği bu projeyi inşallah hizmete sunacağız. 

KALDIRIM DÜZENLEMELERİ YENİDEN YAPILACAK

Çarşı Camii, Çiftlik Caddesinde yakın bir zamanda kaldırım düzenlemesi yapılarak insanımızın rahatlıkla yürüyebileceği bir çalışma yapacağız.

 CUMHURİYETTEN KORKULMAZ,  CUMHURİYET İNSANA GÜÇ KATAR

 Son zamanlarda aldığımız eleştirilerden biri yapılan anonslarda neden Cumhuriyet Meydanı demiyorsunuz, korkuyormusunuz? Cumhuriyetten korkulmaz, Cumhuriyet insana güç katar.

 Cumhuriyet Meydanı adına Belediye Meydanı, Çarşı Meydanı demekle Cumhuriyet yıpranmaz, Cumhuriyet her zaman ayaktadır, onun yılmaz bekçileriyiz.

KÖY VE KASABALARIMIZI UNUTMADIK

 Köy ve kasaba ziyaretlerimiz devam ediyor. Onların eksiklilerini not alarak tamamlamaya çalışıyoruz. Köy ve kasabalarımıza kum, oyun parkı, bank ve kilit parke taşı gönderiyoruz.Tüm köylerimiz bizimdir.

KANAL CADDESİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

 Kanal caddesi ve kuran kursu camii bölgesinde çalışma başlattık. Orada çok ciddi çalışmalarımız olacak. Orada bir park düzenlemesi yapacağız. Vatandaşlarımız bizi izlemeye devam etsin.

 

YAZILARI YÜREĞİMİZE KAZIMIŞ İNSANLARIZ

 

Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtındaki yazıları silinmişti biz onları  yeniden yazdık. O yazıları oralarda yazmak önemli değil, bizler yüreklerimize kazımış insanlarız.

 

 BİZDE BÜSBÜTÜN BİR ACIPAYAM GELECEĞİ VAR

 Bizde proje bitmez. Bizde gelecek bitmez. Bizde büsbütün bir Acıpayam geleceği var. Biz önsözümüzü yazdık. Artık Acıpayam kitabını yazmak için yollardayız.

 Adliye sarayını garajdan aldık ve köy hizmetleri binasının oraya yapacağız. Garajımızın olduğu yere de çok güzel bir meydan düzenlemesi çalışması yapıyoruz. Belediyemizin önündeki Cumhuriyet Meydanımızın gelecekte ıpışıl aydınlık bir meydan olacak, köprübaşına kadar her şey değişecek.

 HULUSİ ŞEVKAN HALKI TARAFINDAN ADAY YAPILIR, HALKI TARAFINDAN SEÇİLİR

 Hulusi ŞEVKAN ben adayım demez? Hulusi ŞEVKAN halkı tarafından aday yapılır, halkı tarafından seçilir.Biz dikta yönetimi falan değiliz. Yönetime el koymayız. Halkımız bizi nerede görmek isterse biz oradayız. Tabi ki halkım isterse ve partimde uygun görürse ben 2014 30 Mart seçimlerinde aday adayı olarak giriyorum.

 BELEDİYE ÇALIŞANLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

 Belediye çalışanlarıma bir kez daha çalışmalarından dolayı masa başında kalemiyle, dışarda kazmasıyla çalışan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Acıpayam’ın her güzelliğine onların alın terlerini görüyorum. Alın terleri inşallah boşa gitmeyecek.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
15 ülkeden gelecek eğitmenler Denizli'deki 400 kişiye İngilizce kursu verecekÖnceki Haber

15 ülkeden gelecek eğitmenler Denizli'de...

ACIPAYAM'DA TARİHİ OPERASYONSonraki Haber

ACIPAYAM'DA TARİHİ OPERASYON

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!