Gönül Elçileri Denizlide Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gönül Elçileri Denizlide Buluştu
Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, Emine Erdoğan himayesinde başlatılan ‘Gönül Elçileri’ projesine 307 bin kişinin dahil olduğunu söyledi.Denizli Valiliği tarafından Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde...
Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, Emine Erdoğan himayesinde başlatılan ‘Gönül Elçileri’ projesine 307 bin kişinin dahil olduğunu söyledi.

Denizli Valiliği tarafından Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen ‘Toplumsal Kalkınmada Gönül Elçileri-Denizli Buluşması’ toplantısına Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilgün Ök, gönül elçileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan toplantıda yaptığı konuşmada, toplumun her kesimiyle ilgili projeler geliştirdiklerini söyledi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı çalışanı sayısının 35 bin civarında olduğunu ifade eden Asan, şöyle konuştu: “Bizim gönüllülerin desteğine ihtiyacımız var. Bunun için Gönül Elçisi Projesi'ni Başbakanımızın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlattık. Şu an Türkiye genelinde 307 bin 600 gönül elçisine ulaştık. Denizli'de de bu projeye 8 binden fazla kişi destek veriyor. Gönüllü olarak yardım etmek, sadece o kişinin değil gönüllülerin de dünyaya bakış açısını değiştiriyor. Gönül Elçileri Projesi, bakanlığın en üst projesi oldu.”

Koruyucu Aile Projesinin de önemli bir proje olduğunu kaydeden Asan, şunları söyledi: “Geleceğimiz çocuklar olduğu için sistemimizde çocuklara yönelik problem olan alanları inceledik. Bizim insanımız kendisine emanet edilen çocukları koruma konusunda çok istekli. Türkiye geneline 2 bin 170 kişi koruyucu aile olmak için başvuru yaptı. Bu sayı sadece üç ay içerisinde tüm zamanların iki katı oldu. Bu kampanyada 549 çocuk, aile yanına yerleştirildi” Yapılan konuşmaların ardından Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, bakan yardımcısı Asan’a bir çeyiz sandığı hediye etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Homedeco Fuarı’nda Denizli, Kazaklılara tanıtıldıÖnceki Haber

Homedeco Fuarı’nda Denizli, Kazaklılara...

ACIPAYAM ÇARŞI CAMİİNDE MEVLİT OKUTULDUSonraki Haber

ACIPAYAM ÇARŞI CAMİİNDE MEVLİT OKUTULDU

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!